dimarts, 27 de novembre del 2012

Mes cosetes...


Bones tardes!
Seguidament vos contarem algunes de les novetats que van apareixent en el transcurs dels dies en el nostre grup.
El passat dimecres ens vam reunir, bàsicament per dues coses:
Primera, per fer-nos unes fotografies amb les quals farem un muntatge per posar a la capçalera del bloc; i segona, per seguir concretant diferents aspectes sobre el nostre projecte.



Després de fer vàries proves, col·locant-nos d'una manera o una altre i fent-nos mooltes fotos, el resutat del muntatge és aquest:







Volíem aconseguir escriure TIC amb els nostres cossos...i creiem que ho hem aconseguit, que trobau vosaltres??


Després de tot això, ens vam posar amb la tasca del projecte. Vam parlar de la manera d'estructurar la idea que tenim, que en un principi era fer les activitats a partir d'un conte on aquest ens servís de fil conductor. 
El que teníem molt clar, però, era que no volíem que el nostre projecte estés fet de manera lineal, i per tan vam començar a pensar la manera de fer-ho. 

Varem acordar que a partir del conte, arribariem a la nostra pantalla principal, on ens trobariem amb els 5 valors que volem treballar: Estimar, Compartir, Ajudar, Respectar i Perdonar. A partir de l'activitat que es fes amb cada valor, s'arribaria a una "Reflexió final" on els infants s'adonessin de la importància d'adquirir aquests valors. 

Per acabar vam  pensar possibles  activitats que podríem fer a partir de cada valor. 

Aquest mateix dia, a la classe, vam parlar amb la professora per veure si anàvem o no ben encaminats. Sembla que aquesta vegada anem per bon camí, tot i que ens va comentar un parell de coses que hem de matitzar per tal que la idea que tenim ens surti tal com tenim pensat. 


1 comentari: