dimecres, 28 de novembre del 2012

... seguim caminant amb les TIC ... !!!
Avui, ens hem tornat reunir per seguir fent passes amb el nostre projecte! De cada dia tenim més idees, però hem de tenir molt clar com les volem estructurar perquè tot surti com tenim pensat! És per aquest motiu que hem decidit confeccionar un “Esborrany” del nostre projecte per tal de tenir damunt paper, tot el que volem plasmar després al Power Point.
En aquest esborrany hi apareixen totes les làmines per les quals està compost el nostre projecte, i dins cada làmina, l’explicació de què volem fer-hi. En aquest mateix esborrany, hi posarem les idees que ens van sorgint durant la setmana, per així poder-la compartir amb la resta de membres del grup;  hi anirem posant imatges que creguem que ens poden servir pel nostre projecte. Pensem que és una bona manera d’organitzar-nos i de tenir clar tot el que volem fer i plasmar-ho damunt paper, de tal manera que després només sigui muntar-ho al Power Point; a més també és una bona manera d’anar “avançant” sense necessitat de trobar-nos per decidir segons quines coses.
Després de fer l’esborrany, hem deixat enllestits els tres primers punts de la guia didàctica, que encara no havíem fet per l’imprevist que vàrem tenir fa dues setmanes (el fet d’haver de canviar de tema), i que per tant, anàvem una mica més endarrerides que les altres companyes. Avui, doncs, ens hem posat al dia, i hem deixat els 3 primers punts aclarits: Títol, destinataris i àrees treballades. Ja us anirem ampliant la informació.
Avui també, i per acabar,  hem acabat de concretar la idea que teníem sobre el conte, ja que la setmana passada encara no ho teníem gaire clar. Al final, no serà ben bé un conte, i hi afegirem un “personatge” però de moment no us direm com ho farem, serà una sorpresa!
Així doncs, si voleu saber més sobre el nostre projecte i les passes que anem seguint setmana a setmana, haurem d'anar mirant el nostre bloc de tant en tant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada