dimarts, 20 de novembre del 2012


Noticies fresques!!


Per fí!!!! Sembla ser que tornam a tenir un tema per al nostre projecte! Durant la setmana passada vam tornar a fer una pluja d’idees centrant-nos amb la reflexió que ens havia fet na Nuri la setmana passada.

Quan vam mig decidir el tema, vam pensar que millor ho havíem de comentar a la professora abans de començar a pensar amb les activitats o de quina manera ho volem dur a terme, per assegurar-nos de que aquesta vegada anàvem ben encaminats!

Sa veritat és que després de xerrar amb sa professora, vam fer un alè, per fí tenim es tema i podem passar avant!

Vos informem que es nostre projecte treballarà els Valors, però ens centrem només amb 5 valors: perdonar, compartir, ajudar, estimar, respectar; ja que són els que ens podem trobar perfectament en el dia a dia d’una aula de P5.

Encara no sabem ben bé com ho durem a terme, de moment esteim pensant amb un conte interactiu i a partir d’aquest poder dur a terme activitats relacionades amb aquest, o bé que el projecte sigui un recurs afegit d’un projecte que ja s’està duent a terme dins l’aula. Són detalls que encara s’han de perfeccionar i ben pensar.

Demà, dimecres el nostre grup es reunirà per treballar i prendre decisions al respecte...per tant prest tornareu a rebre notícies fresques al respecte!!!

Us anirem informant!!! No us en perdeu detall!!!! 





Firmat; El món de les TIC








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada