dijous, 24 de gener del 2013



...HA ESTAT UN ÈXIT, HA DIT NA MARUJA...



Després d’haver fet sa presentació ara sí que podem dir que hem acabat del tot aquest gran PROJECTE!

Ha estat una presentació diferent, hem volgut representar el nostre projecte d’una manera divertida i diferent. 

Hem escenificat l’escena d’una mestra d’educació infantil (Isma) que ha de preparar una classe per demà i no sap que fer i telefona a una amiga na Quica (Àngels), si li pot donar cap idea. 

Na Quica que és una mestra molt creativa li mostra un joc interactiu (UN BOSC PLE DE VALORS) i li explica el funcionament, (en aquest moment s’ha aprofitat per explicar en que consisteix el joc, els seus objectius, a qui va dirigit, etc.) .  A na Maruja li agrada tant que el mostra i el posa en pràctica amb les seves alumnes (Cris i Maria J.) que sempre es barallen, (i així, al mateix temps vam mostrar a les companyes el nostre projecte, com eren els jocs i com funcionaven, fins al punt que nosaltres vam cridar voluntàries per jugar i provar els jocs dels valors). Després de jugar amb el joc figura que elles han interioritzat els valors  i tornen a ser amigues. 

Creiem que pel poc temps que vam tenir per assajar, ens va sortir prou bé i ben segur que les companyes va passar una estona entretinguda amb la nostra presentació.

Finalment, volem agrair la col·laboració de les companyes en voler provar els diferents jocs.

Moltes gràcies a totes les persones que heu fet que el nostre projecte hagi estat una realitat!

El Món de les TIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada