dimarts, 22 de gener del 2013


Demà és el GRAN DIA!!!!


I per fi ha arribat el dia!! Després de setmanes i setmanes de feina i hores i hores d'esforç, hem finalitzat el nostre projecte!! Ha estat un procés, que des d'un principi vàrem agafar amb molta il·lusió i moltes ganes, però tota aquesta eufòria, en alguns moments, també s'ha convertit en nirvis, cansament, fins i tot estrés! No ha estat fàcil arribar on hem arribat, i això ja ho sabíem des del primer dia, però fins que no ho hem dut a terme no ens n'hem adonat relment de la complexitat d'aquesta feina. 


Tot esforç però, mereix una recompensa, i creiem que només el resultat final del nostre projecte, UN BOSC PLE DE VALORS, ja és la millor recompensa que puguem tenir; l'orgull de tenir a les nostres mans un joc interactiu creat amb les nostres pròpies mans. La recepta per arribar a aquest resultat final (joc interactiu) és:





I ja només hi queda el temps de cocció: MOLTES SETMANES d'anar mesclant tots aquests ingredients, llevant o afegint alguna cosa si és necessari perquè ens pugui sortir "al punt".

 I ....

PROJECTE ACABAT !! 

                        El voleu tastar?? 

Doncs haureu d'esperar només unes hores, perquè demà és el nostre gran dia, el dia de la nostra presentació, que esperem amb moltes ganes i il·lusió, mesclat amb una mica de nirvis i curiositat per saber que en penseu! 

Esperem que us agradi i que quedeu amb bon gust de boca!


De moment no us podem dir res més, només que hi haurà una sorpresa que esperem que us agradi! 

Demà us contarem com ha anat l'experiència!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada