dimecres, 2 de gener del 2013


... de cada vegada més OK ...



Buuuuffff … !!! quantes coses a tenir en compte … !!!
Podem dir que tenim bastant definit el nostre projecte, elaborat i dissenyat en Power Point, … però sempre surten detalls, millores i retocs a realitzar. Ara ja ho tenim tot al mateix Power Point i des d’aquest, anem passant les làmines una per una, per comprovar que tant les imatges, les accions, els desencadenadors, ... qualsevol petit detall, observat amb les quatre membres del grup, es pugui detectar i millorar.
La nostra intenció d’avui, era anar gravant algun so, i acabar de definir algun comentari visual i auditiu (de so), en les posteriors làmines. Per anar deixant en l’ordre establert, les diapositives, objectes i accions acabades.
Així doncs, el dia d’avui ha servit per definir els petits detalls que quedaven pendents en l’elaboració del final de la història, anar concretant les accions i l’estructura final, posant ordre a les diapositives, els jocs, la guia didàctica i ... quedant per demà, per posar les gravacions al projecte.
D’aquesta manera, si no hi ha contratemps, simplement ens faltarà enllestir la guia didàctica i posar en ordre les carpetes d’àudio i d’imatges, amb la finalitat que quedi tot ben ordenat i estructurat.
Així i tot, creiem que demà no ens donarà temps a gravar tots els àudios i posar-los al PPT.
Us anirem informant ... !!!
Això està en marxa però ...
són hooooores i hoooores i niiiiirvis i niiiiirvis ... !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada