dissabte, 29 de desembre del 2012

Qui diu que estem de vacances ???

El nostre grup estem aprofitant aquests dies per avançar en el projecte del joc interactiu, ens hem marcat l’objectiu de tenir bastant “enllestit” el treball, en finalitzar les vacances (fins el començament del curs). Per aquest motiu, un dissabte de matí, quedem i ens reunim, una vegada més ... ja que encara que no ho sembli, hi ha “feinetes” a fer, per poder desenvolupar i realitzar aquest joc, amb la màxima qualitat, tant de disseny com d’explicació (guia didàctica). El motiu de voler avançar aquests dies, és únicament que ja coneixem el funcionament i posteriorment, la majoria d’integrants del grup, tindrem exàmens, entregues de treballs, ... i encara que no ho sembli, aquest JOC INTERACTIU, dur les seves hores, retocs d’imatges, gravacions de sons, encadenar làmines, posar accions, ... HI HA “FEINA” que no es visible, però que una vegada feta, aporta una satisfacció personal i grupal, al veure els resultats.
Avui, seguint l’estructura i planificació del dijous anterior, hem posat en comú totes les làmines, amb la portada principal, els jocs, hem completat les imatges a cada una de les làmines, i entre tots, hem elegit els sons i les gravacions que hem de realitzar, per posteriorment (en la propera sessió), adherir-les al programa (power point). També hem anat redactant la guia didàctica a entregar, posant els detalls que anaven sorgint, mentre visualitzàvem totes les làmines del ppt i reflexionàvem dels detalls de poder continuar en una, poder anar a l’inici des d’alguna altre làmina, etc.
Per tant, no ha semblat que avancéssim massa, sobretot visiblement en el disseny i elaboració dels material, però el dia ha estat profitós envers a accions, proves i elecció de material de sons, etc. Retocs i detalls que com hem comentat, no són molt visibles però sí, necessaris per la bona pràctica del joc.
Ens tornem a veure el proper dimecres (l’any que ve, jejejeje), per seguir retocant i elaborant el conjunt. Dir, que encara que avui hagi semblat “feina menys visible”, el projecte el tenim molt avançat, cada un/a de nosaltres a casa seva, fa alguna aportació i recerca, per a les properes reunions-sessions, plasmar-ho al joc.

Bon any a tothom ... esperant que el 2013 sigui un any replet de valors ... !!!
En Valú i els seus amics us desitgen FELIÇ 2013 !!!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada