dilluns, 7 de gener del 2013

...PILES BEN CARREGADES...

Avui, després de tornar de vacances, el nostre grup ha vingut amb les piles ben carregades. Durant aquestes dues setmanes, no hem deixat de treballar amb el nostre projecte, per això a dia d’avui el tenim gairebé acabat i hem vingut amb les piles ben carregades, perquè volem deixar-ho acabat el més prest possible.
La classe d’avui era per tutories, és a dir, cada grup mostrava a na Núria, la professora en quin punt ens trobem del nostre projecte i si necessitàvem ajuda en alguna cosa.
En el nostre cas, no ens hem trobat amb gairebé cap inconvenient a l’hora de dissenyar el nostre joc interactiu fins a dia d’avui. Aquests dies, i com ja haureu vist si heu anat seguint el nostre bloc, hem gravat tots els àudios i quan hem decidit introduir-los dins el joc ens hem trobat amb un petit problema, i és que quan posem el joc en mode presentació no podem sentir-los. Així, avui hem aprofitat per demanar ajuda a na Núria, i ella ens ha dit que no sap perquè passa això, i que s’ho mirarà més en calma i intentarà trobar la solució. Per la nostra parta també anirem provant coses per tal de trobar la solució el més prest possible i poder donar el joc per acabat.
Avui també hem aprofitat per repartir-nos les darreres coses que falten de la guia didàctica per donar fi també a la part escrita!


Ja estem a punt d'arribar al cim!! Prest ens tocarà presentar el nostre joc interactiu a les nostres companyes!! Ja us anirem informant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada