diumenge, 16 de desembre del 2012


Pas a pas

Aquesta setmana ens vàrem trobar un dia per tal de veure a quin punt estàvem del projecte. Aquesta trobada no va ser tant per avançar amb el projecte, sinó per organitzar i planificar el que ens queda per fer i el temps que tenim per fer-ho. Així doncs, vàrem veure a quin punt ens trobàvem, que havíem fet fins ara, que ens faltava per fer, quines idees tenim per seguir amb el projecte i cap on havíem de seguir; i ja que aquestes setmanes hem estat una mica ocupats perquè teníem examens, varem acordar una sèrie de coses que cadascú ha de portar fetes de casa seva per tal que la pròxima trobada sigui més profitosa i puguem fer un gran avanç amb el projecte.
Ens va semblar, al principi, que amb aquesta "quedada" no havíem avançat gens, però el que sí que és cert, és que pensem que també és necessària alguna sessió organitzativa, on es planifiquin totes les coses que s'han de fer, qui ho farà, com ho farà, etc, ja que això facilita la feina posterior.
Així, el pròxim dia, cadascú portarà una activitat feta, i es tractarà d'anar mirant cadascuna d'elles tot el grup, i fer les aportacions i/o millores necessàries per poder donar-li la forma que volem al nostre projecte. 
De cada vegada tenim més ganes de veure el resultat final, però encara ens queda molta feina per endavant!! Si voleu saber els avanços que feim, seguiu el nostre bloc, que hi anirem penjant les novetats! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada